10. Harri Vehkalahti        0 + 2 = 2
  11. Timo Ranta               0 + 1 = 1

10.2. Furstars - Kiekko-Kanuunat 3 - 11

Fur: Pekka 0+1, Tommi 3+0, Harri 0+1, Heikki 0+1

Varsin väljähtänyt kauden päätöspeli furrilaisilta. Edellisen päivän turnauspelit painoi vielä jaloissa. Paitsi Tommilla, joka jatkoi siitä mihin eilen jäi ja pisti kiekon kolmasti verkkoon. Mutta tasaisen alun jälkeen hyökkääjien puolustusinto havisi täysin ja K-K pääsi ylivoimahyökkäyksistä karkumatkalle. Lopussa pelattiin 8 minuuttia vajaalla ja K-K pääsi tekemään viisi maalia. Kaiken kaikkiaan ehkä kuvaava loppu koko kaudelle. Tänään vaihtopenkillä oli kaksi äijää. Jos ei ukkoja löydy ensi kaudelle enempää, niin joukkueen ikärakenne huomioiden alkaa olla turha sätkiä hiekkasäkkinä.

3.2. Furstars - Sammin Pojat  4 - 5 (vl)

Fur: Pekka 2+0, Ilpo 1+0, Tommi 1+1, Timo 0+1

Fur oli välieräpeliin tiivistänyt rosteria entisestään ja vaihtopenkillä oli runsaasti tilaa. Jo alusta asti oli selvää että yhdellä vaihtomiehellä täytyy pelata säästeliäästi ja välillä vedellä pitkiä että saadaan huilata. Näin saatiinkin peli hallintaan ja ensimmäisen erän puolessa välissä pitkän painostusjakson päätteeksi Timo passasi Ilpolle viivaan: pari potkua ranteet lukkoon ja kiekko yläpesään. Vääjäämättä SamPo sai ylivoimhyökkäyksiä, mutta Heikki, Ilpo ja Timo hoitelivat oman pään tyylikkäästi. Kuitenkin vastustaja tuli väkisin tasoihin, mutta aivan erän lopussa Tommi pääsi tekopaikkaan ja jäätävä veto painui alanurkkaan. Toisessa erässä alkoi jalka painaa, ja Sammin Pojat teki kolme maalia ennen erän puoliväliä ja homma näytti olevan paketissa. Mutta ei sentään. 48. minuutilla Pekka voitti kaksinkamppailun paria pakkia vastaan kulmassa ja syötti Jounille päätyyn. Jouni jatkoi maalin eteen täysin vapaaksi unohdetulle Tommille. Zahartsenko maalissa torjui jälleen loistavasti, mutta Pekka murjaisi irtokiekon takarautaan. Puoli minuuttia tästä, ja Pekka nappasi irtokiekon keskialueella ja spurttasi totuttuun tyyliin hyökkäysalueelle. Pari-kolme pakkia maskiksi ja tulinen veto kilven alle ja peli tasan. Näin mentiin rankkareille. Ilpo sai ainoana rankkarinsa maaliin ja siirryttiin jatkopareille. Putte laittoi kovaa längistä ja ratkaisi voiton Sammin Pojille. Kuitenkin, hieno taistelu yhdellä vaihtomiehellä ja vielä komea nousu lopussa tasoihin.

27.1. Furstars - Hönöt 0 - 1

Onnettomien tolppien päivä. Heti ekassa vaihdossa hönöpakki avasi keskelle omalla alueella Pekan lapaan: alapesävedon veskari torjui vaivoin ja kiekko jäi tyhjän maalin kulmalle, josta hieno nosto kohti yläpeltiä osuikin tolppaan ja siitä nippanappa ulos. Seuraavassa vaihdossa hönö vetäisi siniviivan tuntumasta etutolpan kautta alapesään. PAri minuuttia pelattu eikä kukaan varmaan uskonut että peli olisi ratkaistu mutta näin se vaan oli. Sitten alkoikin varsinainen jääkiekkoshakki. Molemmat joukkueet olivat scoutanneet toistensa taktiikan huolellisesti. Fur esti hönöjen hitaat lähdöt tehokkaasti. Vastaavasti hönöt estivät furrin nopeat suunnanmuutokset hyvällä hyökkääjien puolustuspelillä. Paikkoja lisämaaleihin toki oli molemmilla joukkueilla. Veskarit molemmissa päissä saivat loistaa upeilla torjunnoilla. Toisella jaksolla kapealla kahdeksan kenttäpelaajan rosterilla ei furrin voimat riittäneet kunnon kiriin. Niinpä Sammin Pojat saavatkin yrittää revanssia ensi pyhänä.

20.1. Furstars - Sammin Pojat  5 - 3

Fur: Tapsa 1+1, Ilpo 0+1, Pekka 2+0, Tommi 1+1, Ville 0+1, Heikki 1+0

Taas hieno furmainen ottelu. Fanikatsomolla riitti jännitettävää loppuun asti, vaikka peli näytti jo parin vaihdon jälkeen taputellulta Ekassa vaihdossa Tapsa voitti hyökkäyspään aloituksen 100-0, ja Heikki täräytti viivan tuntumasta yläkierteellä kiekon verkkoon. Seuraava vaihto ja Ilpon terävä veto maalille ja maalijyvänsä löytynyt Tommi ohjasi kiekon maaliin. Erän puolessa välissä Tapsa voitti kaksinkamppailun kulmassa, pelasi kiekon Tommille ja liukui maalinedusruukaan. Tommin millimetrin tarkka rystylätty laskeutui  nätisti Tapsan lapaan ja kiekko takarautaan. Kun vielä nopea syöttökuvio hyökkäysalueella päättyi Pekan alanurkkalaukaukseen niin peli näytti selvältä. Mutta Fur ei olisi Fur ellei pelin viihdearvoa pidettäisi yllä. Ajassa 46.14 Sammin Pojat oli jotullu maalin päähän. Mutta sitten vastustajan pakki jätti nätisti kiekon omalla sinisellä pekan lapaan, pari potkua, pakki maskiksi ja jäätävä veto kilpikäden ylänurkkaan ja vierasjoukkueen vaihtoaitiosta kuului selkärangan katkeamista kuvastava rusahdus. Lopussa kyllä koitettiin antaa vastustajalle siimaa hyökkäyspään jäähyllä, mutta kovin kummoista loppukiriä ei nähty ja muutamat oma pään sählingit Vehviläisen Timo hoiteli maalilla viileästi.

13.1. Furstars - Kiekko-Kanuunat 8 - 6

Fur: Jouni Ma 1+2, Tapsa 0+1, Ilpo 0+2, Jouni Mä 1+0, Pekka 2+1, Tommi 2+1, Ville 1+1, Konsta 1+1

Varsin furrimainen harrastekiekkopeli. Ensin seitsemässä minuutissa 4 - 0 johtoon. Sitten katse tulostaululle ja pikkuhiljaa kaveri mukaan peliin. No, lopussa kaikki hyvin ja hyvä fiilis. Maalejakin syntyi kahdeksan ja varsin komeitakin. Ensimmäisessä Konsta vapautti upealla syötöllä Mäkelän Jounin läpiajoon ja jäätävä ranne alapesään. Seuravassa vaihdossa Pekka haistoi hyvin vastustajan avauksen, katko siniviivan tuntumassa muutama potku, veto ja 2 - 0. Seuravassa vaihdossa Konsta ja Tapsa näyttivät Kapasille mallia syöttöpelistä ja Konsta laukoi kilven alle 3 - 0. Ja sitten päivän hienoin kun Helmisen Ville laittoi siniseltä takatolpalle ja kaikkien yllätykseksi Tommi ohjasi kiekon maaliin. Mutta sitten Kanuunoiden Arttu Susi nosti neljällä tehopinnallaan joukkueensa peliin mukaan. Tosin Fur kuittasi komeilla hyökkäyspään aloituksilla aina karkumatkalle. Ensin Pekka väänsi aloituksen Villelle ja mehupullo teki voltteja maalinkatolla. Sitten Tommi voitti aloituksen Jounille ja piiska sivalsi tuttuun tyyliin hanskapuolen yläpesässä verkot tötterölle. Vielä nousi Kanuunat tasoihin, mutta sitten Tommi sai hyökkäysalueella vapauttavan syötön Jounilta ja kova veto painui alapesään. Viimeisellä minuutilla Jouni vielä antoi klassikko syötön toimistostaan maalin takaa ja Pekka lalittoi kylmästi längistä takarautaan. Fur - siis Fur - otti vielä viimeisiksi sekunneiksi molarin pois ja yritti lisämaalia kuudella neljää vastaan, mutta ilman tulosta.

16.12. Furstars - White Devils 4 - 6

Fur: Pekka 2+1, Tapsa 1+0, Ilpo 1+0, Jouni 0+1

Synkkä syksy jatkuu. No ei se nyt niin kauheaa ole. Tappioihin tottuu sanoo Kauppilan Heikkikin. Furrin sijoitus on juuri oikea tällä hetkellä. Tämä peli oli jo vähän parempi, mutta juuri tuon verran oltiin perässä. Positiivista kuitenkin se, että nyt tehtiin sentään muutama maalikin. Pikkujouluaika oli kyllä jättänyt osaan porukasta pienen jäljen. Vännin Pekka ei ollut sellaisiin kemuihin eksynyt ja se näkyi kentällä. Kankeahkot Devils pakit ei laillisin keinoin äijää pysäyttänyt. Saldona kaksi maalia ja syöttö ja paikkoihin nähden mies oli tehoton. Devilsien Luukkonen kiemurteli (tehokkaasti) vanhaan malliin, mutta muuten joukkue näytti pelaavan joukkeena paremmin kuin mitä muistan. Syötöt napsahtelivat hienosti lapaan ja hermokin pysyi kasassa. Ihan mukava peli.

9.12. FURSTARS- Iki-Hockey 0 - 6

Tappioputki sai jatkoa eikä tilastoihin tullut kun pari jäähyä.  Iki-Hockey pyöritti kaksi erää kuin ylivoimalla, mutta yllättävän tehottomasti. Lukemat nimittäin repesivät vasta toisen erän loppupuolella. Vielä surempaa tehottomuutta esittivät mustapaidat, kun ei edes tyhjään maaliin osuttu. Kumma kyllä näitä paikkoja kuitenkin tuli näinkin paljon. Lainaveskari Rajasalo pystyi kylmissäänkin pitämään maalinsa puhtaana. Aika suvereenisti Iki-Hockey peliä kuitenkin vei ja sanoohan sen jo tuloskin. Iki-Hockeylle kiitos kun sallitte juomatauot väsyneille vastustajille.

25.11. FURSTARS - Hönö's Allstars 0 - 4

Suunta on selkeästi alaspäin kun viikko sitten saatiin edes yksi maali. Nytkin roikuttiin pelissä ihan hienosti ensimmäinen jakso, mutta pelin edetessä alkoi puhti loppua. Kahdeksalla ukolla vain loppui liike eikä puolustuspäässä  jaksettu puurtaa ja niinpä Hönöt pääsivät paremmille vetopaikoille. Olihan siinä Furrillakin omat paikkansa, mutta nyt on pari peliä vaivannut tehottomuus. Hönöjen hyökkäysinto olisi voinut käydä kalliiksi, mutta Nerkoolta lainattu veskari hoiteli muutamat yyveet suvereenisti. Hönöjen tuore vahvistus, mies valkoisissa luistimissa osoittautui pelimieheksi, eikä miestä saatu kiinni millään. Muutenkin Hönöistä on kasvanut ihan mukava ja hyvä harrastekiekkoporukka. Furrin onnistujia oli neljästä maalista huolimatta Vehviläisen Timo. Muut ei oikein saanut sitä parasta irti, mutta ehkä seuraavassa pelissä napsahtaa. Fur-kapteenille jo seitsemäs peli ilman tehopisteitä. Hmm.

18.11. FURSTARS - Nerkoo 1 - 4

Jouni Marjamäki 1+0, Harri Vehkalahti 0+1

Reippaasti nuorentunut nerkoo jyräsi kuin oikea jääkiekkojoukkue. No olihan siellä vielä Nyppelin VP. Luistin kulki ja pakit tykittivät viivalta kuin Siltasen Rike parhaina päivinä. Pientä ikämieskiekon juonta peliin niin porukka on täysin ylivoimainen. Furrin porukka oli täysin vastaantulija ja ainoastaan Vehviläisen Timon loistopeli piti numerot pieninä. Toki pitää mainita myös tosissaan raatanut puolustus, joka pakotti Nerkoon laukonmaan kauempaa. Tässä sarjassa ei tätä ennen ole totuttu tuollaisia vetoja näkemään kuin Helmisen Villeltä. General Manager, Puuha Pete on jälleen onnistunut hankinnoissaan. Furrissa Debyytin ja ainoan maalin teki Marjamäen Jouni, joka osoittautui heti sopeutuvan porukkaan. Lisää maaleja on luvassa.

11.11. FURSTARS - Kuru 6 - 3

Tapsa 2+3, Konsta, 2+1, Ville 1+1, Pekka 1+0, Jouni 0+1

Perinteiseen tyyliin pienellä porukalla startattiin uuteen kauteen. Pienen totuttelun jälkeen alkoi myös peli pyöriä vanhaan malliin. Ensimmäiset kymmenen minuuttia oli aika tasaista (ja sekaista) vääntöä puolin ja toisin. Kurun mennessä johtoon 2-1 Furrin omasta maalista alettiin pikku hiljaa heräillä ja pelin hallinta kääntyi kotijoukkueelle. Tahtipuikkoa heiluttivat Isä ja poika Mäkinen. Luistin kulki ja maila kävi kuin vanhalla punakoneella. Peruspakki Jouni Mäkelä pantiin hyökkäämään debyyttiottelussaan ja omalla rauhallisuudellaan mies hoiti hommansa kun vain malttoi pysyä siellä laidassaan. Puolustuksen hoitivat Ville, Ilpo ja Heikki varmasti, eikä Kurun poikia juuri päästetty maalintekopaikoille. Ihan ok-peli näin kauden alkuun ja Kurun kanssahan on aina mukava pelata. Porukka on täynnä innokkaita nuoria, mutta hyvin pysyvät konkarit Salminen ja Sarvijärvi vielä mukana.