Puls - Äijät                            4 - 3

Loppuottelu   Kajo - Puls          8 - 5

Neljäs             Äijät

Peliaika on 1 x 30 min.

Joukkueessa sallitaan kaksi (2) aikuisten sarjan lisenssi pelaajaa.

Joukkueiden on oltava valmiina 5 min. ennen ottelun alkua.

Lohkojen 4 parasta jatkaa sunnuntaina cup-muotoisesti. B-lohkon viitonen pelaa sunnuntaina kello 10.00 ottelun A-lohkon nelosta vastaanpääsystä kahdeksan parhaan joukkoon.

Turnauksen ajan palvelee kisakioski kylmien, kuumien, makeiden ja suolaisien herkkujen merkeissä. Lompsa völjyyn!

20.1.2002 Salbandyottelu FUR-PULS, Jämijärvi 10-13 Ikaalisten liikuntasalissa.

FUR: Timo 3+1, Tapsa 2+2, Mara 3+0, Sami 1+1, Teijo, 0+2, Anssi 1+0, Antti Leimu 0+1.
PULS: M. Sillanpää 7+2, P. Sillanpää 3+2, J. Airikka 1+2, M. Kujala 1+1, A. Miettinen 1+0, J. Rantakytö 0+1.

Upeat puitteet tarjosi Ikaalisten Liikuntahalli Furrin ensimmäiselle täysimittaiselle Salibandyottelulle, jossa kotijoukkue kohtasi Jämijärven ylpeyden PULSin. Peli alkoi Furrin ihmetellessä ja katsellessa, kun Puls tehtaili maaleja tosi hyvällä prosentilla. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne 1-9. Tauolla sitten päätettiin alkaa pelaamaan ja tavoitteena oli hivuttautua hiukan lähemmäs ja kolmannessa erässä ohi. Erän alku olikin kotijoukkueen ja nopeaan tahtiin iski Timo Ranta kaksi maalia, mutta vähitellen peli tasoittui ja Jämijärvi kaunisteli lukemat toisen erän loppuun jo 5-12. Kolmas erä (5-1) olikin sitten Furrin näytöstä Pulsin poikien jo hyydyttyä ja kenties varmisteltua johtoaan. Raivoisa taistelu jäi kuitenkin kesken , eikä maalivahti Lassi Ylijoen poisottokaan enää tuonut tarvittavia lisämaaleja. Pulsin parhaana palkittiin täysin pitelemätön Marko Sillanpää, jonka hyvä laukaus heilutteli "ylämummoa" peräti 7 kertaa. Maalivahti Sami Suurimaa piti joukkuetta pystyssä ensimmäisen erän, mikä ratkaisikin koko ottelun. Furrin paras oli upean pelin pelannut Tapani Mäkinen, joka oli hyvällä mailatekniikallaan askeleen edellä naapuria. Kakkospalkinnolla muistettu Mara Mäkinen oli koko kentän nopein ja tehokkaalla karvauksella vaikeutti pulsin pelinrakentelua. Maalissa Lassi pääsi toisessa erässä tasolleen ja loistopeli jälkimmäisissä erissä aiheutti pientä jossittelua ensimmäisestä erästä. Puolustuksen parhaaksi nousi Sami Vikström hyvillä katkoilla ja terävillä nousuilla. Tuomaritehtävät hoiti SBT Butchersin Jarkko ja Jani Selin asiantuntevasti.